Beliggenhet

Beliggenhet - Omgivelser

Her finner du Landros:

 

 

Beliggenhet:

 

Som du ser i kartet, ligger Landros i Landsbyen Kamilari. Kamilari ligger ca 2,5 km fra strandlandsbyen Kalamaki, tilsvarende avstand fra den øde stranden Paxia Ammos, 4,5 km til stranden Kommos og ca 7 km til «hippie-landsbyen» Matala, som den mest kjente stranden/badebyen i området. Fra Matala kan en gå 25 minutter for å komme til Red Beach (Kokkino Ammos). Det er partier på noen av strendene som gir mulighet for nakenbading.

Landsbyen vår - Kamilari:

 

Landsbyen har ca 350 fastboende, har lang historie, med mange gamle hus og noen ruiner. Etter hvert har det blitt bygd en del hus for turister og for utleie. Det er ingen tradisjonell turistby, og ingen hoteller er bygd. Likevel er det flere tavernaer med god mat, Pizzeria, bakeri, kafeer og et par turistbutikker. Men om du søker paraplydrinker og natteliv, så er ikke Kamilari stedet for deg. Landsbyen har også et flott supermarked som har et stort utvalg. Se også www.kamilari.eu

Dobbelklikk her for å legge til din egen tekst.

 

Byer i nærheten:


Timbaki (avstand 6 km) og Mires (avstand 12 km og kommunesentrum for kommunen Festos) er støyete, sjarmerende greske byer. De har mange butikker, og her kan det meste skaffes. Det arrangeres markeder hver uke i disse byene. Ikke nødvendigvis så mye å handle, men hyggelig folkeliv.


Turmuligheter:

Det er mange flotte turmuligheter fra Landros – til fots, på sykkel, eller i bil. I nærområdene har vi også kjente turistmål som Matala med grottene, Festos (Knossos`søsterpalass), Agia Triada, Gortys og Kamilari Tombs. Ca 2 km fra Landros kan du også finne et 2800 år gammelt oliventre! I begge husene ligger det informasjonspermer med turforslag, og gjestebøker, der gjester ofte omtaler egne favoritter.


Turtips på nettet:

cretanbeaches.com, completely-crete.com

Vårt lisensnummer for utleie:

Copyright @ All Rights Reserved